c/- Adelaide University Sport, University of Adelaide, SA 5005

ANNUAL GENERAL MEETING AGENDA

Thursday 9th of March 2023, 7:00PM. **Venue**: AUSC Club Rooms, Foreman Street, West Beach, SA 5024

What	Who	Start	Finish	Total Time
BBQ and Drinks	Daoxiong on BBQ, Jade & Peter behind the bar	6рт	7pm	1hr
AGM Opening / Welcome / Apologies / Approve last AGM minutes	Jade			
Annual Reports				
President's Report	Jade	7pm	7:05pm	5 minutes
SDFSA	Heather	7:05pm	7:10pm	5 minutes
Safety Report	Enzo	7:10pm	7:15pm	5 minutes
Membership Report	Peter	7:15pm	7:20pm	5 minutes
Boating Report	Nathan	7:20pm	7:25pm	5 minutes
Equipment	Stephen	7:25pm	7:30pm	5 minutes
Information	Bryce	7:30pm	7:35pm	5 minutes
Vote to approve all reports				
Awards	Jade	7:35pm	7:45pm	10 minutes
Committee Election	Anita	7:45pm	8:00pm	15 minutes

Other Business			
Last year's trips	8:00pm	8:05pm	5 minutes

Upcoming trips	8:05pm	8:10pm	5 minutes
OW Discount	8:10pm	8:15pm	5 minutes
General Discussion	8:15pm	8:20pm	5 minutes